
Voorbereiding: Snijd de gepelde uien in ringen en en het vlees in grote dobbelstenen. Snijd de feta ook in blokjes.
Bereiding: Verhit de olie en de boter in de braadpan en bak het vlees op hoge temperatuur rondom bruin. Voeg de ui en de geperste knoflook toe en laat omscheppend een paar minuten meebakken. Voeg wat zout en peper, de tijm en de laurier toe en giet de wijn bij het vlees. Breng aan de kook en draai het vuur laag. Laat het 2 uur stoven met de deksel op de pan.
Roer er de gezeefde tomaten, de honing en het citroensap door. Verwijder de laurierblaadjes. Verdeel, als het vlees en saus goed zijn doorgewarmd, de fetablokjes op het gerecht. Dien de stifado op als de kaas begint te smelten.
Dit stoofpotje met rundvlees en rode wijn is erg lekker met bijvoorbeeld rijst of aardappelen.
Eet smakelijk !
Ingrediënten
Aanwijzingen
Voorbereiding: Snijd de gepelde uien in ringen en en het vlees in grote dobbelstenen. Snijd de feta ook in blokjes.
Bereiding: Verhit de olie en de boter in de braadpan en bak het vlees op hoge temperatuur rondom bruin. Voeg de ui en de geperste knoflook toe en laat omscheppend een paar minuten meebakken. Voeg wat zout en peper, de tijm en de laurier toe en giet de wijn bij het vlees. Breng aan de kook en draai het vuur laag. Laat het 2 uur stoven met de deksel op de pan.
Roer er de gezeefde tomaten, de honing en het citroensap door. Verwijder de laurierblaadjes. Verdeel, als het vlees en saus goed zijn doorgewarmd, de fetablokjes op het gerecht. Dien de stifado op als de kaas begint te smelten.
Dit stoofpotje met rundvlees en rode wijn is erg lekker met bijvoorbeeld rijst of aardappelen.
Eet smakelijk !