Recept Pasta Carbonara met Champignons, lekkere romige pasta. Met een licht gerookte smaak van de rookspekjes. Voor 4 personen.

1. Doe 3 liter water in een pan en breng dit aan de kook, als het kookt voeg je de pasta toe. Kook de pasta in 10 - 12 minuten gaar.
2. Ondertussen snij je de champignons en bak je de rookspekjes bruin op matig vuur. Als de rookspekjes gaar zijn voeg je de champignons toe en bak deze ook gaar.
3. Doe de koffieroom, boter, peterselie, gehakte knoflook, pepersaus en eventueel zout in een andere pan. Roer dit op matig vuur goed door, totdat de boter gesmolten is. Giet de pasta af en voeg dit toe aan het roommengsel. Voeg ook de rookspekjes en champignons toe.
4. Voeg als laatste de bosui en Parmezaanse kaas toe. En klaar is jouw overheerlijke Recept Pasta Carbonara met Champignons.
Ingrediënten
Aanwijzingen
1. Doe 3 liter water in een pan en breng dit aan de kook, als het kookt voeg je de pasta toe. Kook de pasta in 10 - 12 minuten gaar.
2. Ondertussen snij je de champignons en bak je de rookspekjes bruin op matig vuur. Als de rookspekjes gaar zijn voeg je de champignons toe en bak deze ook gaar.
3. Doe de koffieroom, boter, peterselie, gehakte knoflook, pepersaus en eventueel zout in een andere pan. Roer dit op matig vuur goed door, totdat de boter gesmolten is. Giet de pasta af en voeg dit toe aan het roommengsel. Voeg ook de rookspekjes en champignons toe.
4. Voeg als laatste de bosui en Parmezaanse kaas toe. En klaar is jouw overheerlijke Recept Pasta Carbonara met Champignons.