DoorDe SlagerMoeilijkheidMakkelijk

Om schouderkarbonades te bakken heb je dunne (0.5cm) schouderkarbonades nodig. Deze snijden we met alle liefde voor je af. Dit zijn de stappen om een goede schouderkarbonade te bakken:

schouderkarbonade-bakken
Hoeveelheid1 Portie
Voorbereiding5 minutenKook tijd15 minutenTijd totaal20 minuten
 Peper en zout of vleeskruiden
 Braadboter
1

Schouderkarbonade bakken of braden:

Om schouderkarbonades te bakken heb je dunne (0.5cm) schouderkarbonades nodig. Deze snijden we met alle liefde voor je af. Dit zijn de stappen om een goeie schouderkarbonade te bakken:

  • Kruid de schouderkarbonade met onze heerlijke vleeskruiden of een beetje peper en zout.
  • Neem een Braadpan en doe hier braadboter in.
  • Zet het vuur hoog en wacht totdat het braadboter bruin kleurt.
  • Bak de schouderkarbonades aan beide kanten totdat deze mooi bruin zijn.
  • Zet het vuur laag, voeg eventueel een klein beetje vocht toe en laat de schouderkarbonades nog zo'n 5 minuten garen
  • Op deze manier blijft de schouderkarbonade lekker krokant.

Dit zijn de stappen om een schouderkarbonade te braden:

  • Neem een schouderkarbonade van een 1 cm of dikker.
  • Kruid de schouderkarbonade met onze heerlijke vleeskruiden of een beetje peper en zout.
  • Neem een Braadpan en doe hier braadboter in.
  • Zet het vuur hoog en wacht totdat het braadboter bruin kleurt.
  • Bak de schouderkarbonades op hoog vuur aan beide kant bruin.
  • Zet het vuur laag, voeg er een beetje heet water bij en laat de schouderkarbonades 1 uur sudderen.
  • Op deze manier krijg je heerlijke malse schouderkarbonades die bijna uit elkaar vallen

Ingrediënten

 Peper en zout of vleeskruiden
 Braadboter

Aanwijzingen

1

Schouderkarbonade bakken of braden:

Om schouderkarbonades te bakken heb je dunne (0.5cm) schouderkarbonades nodig. Deze snijden we met alle liefde voor je af. Dit zijn de stappen om een goeie schouderkarbonade te bakken:

  • Kruid de schouderkarbonade met onze heerlijke vleeskruiden of een beetje peper en zout.
  • Neem een Braadpan en doe hier braadboter in.
  • Zet het vuur hoog en wacht totdat het braadboter bruin kleurt.
  • Bak de schouderkarbonades aan beide kanten totdat deze mooi bruin zijn.
  • Zet het vuur laag, voeg eventueel een klein beetje vocht toe en laat de schouderkarbonades nog zo'n 5 minuten garen
  • Op deze manier blijft de schouderkarbonade lekker krokant.

Dit zijn de stappen om een schouderkarbonade te braden:

  • Neem een schouderkarbonade van een 1 cm of dikker.
  • Kruid de schouderkarbonade met onze heerlijke vleeskruiden of een beetje peper en zout.
  • Neem een Braadpan en doe hier braadboter in.
  • Zet het vuur hoog en wacht totdat het braadboter bruin kleurt.
  • Bak de schouderkarbonades op hoog vuur aan beide kant bruin.
  • Zet het vuur laag, voeg er een beetje heet water bij en laat de schouderkarbonades 1 uur sudderen.
  • Op deze manier krijg je heerlijke malse schouderkarbonades die bijna uit elkaar vallen
Schouderkarbonade bakken en braden

Als eerste de nieuwste acties in je mail?

Schrijf je dan snel in!

Check je email om je

inschrijving te bevestigen

(het kan gebeuren dat het mailtje in je spambox komt)