Om schouderkarbonades te bakken heb je dunne (0.5cm) schouderkarbonades nodig. Deze snijden we met alle liefde voor je af. Dit zijn de stappen om een goede schouderkarbonade te bakken:

1
Schouderkarbonade bakken of braden:
Om schouderkarbonades te bakken heb je dunne (0.5cm) schouderkarbonades nodig. Deze snijden we met alle liefde voor je af. Dit zijn de stappen om een goeie schouderkarbonade te bakken:
- Kruid de schouderkarbonade met onze heerlijke vleeskruiden of een beetje peper en zout.
- Neem een Braadpan en doe hier braadboter in.
- Zet het vuur hoog en wacht totdat het braadboter bruin kleurt.
- Bak de schouderkarbonades aan beide kanten totdat deze mooi bruin zijn.
- Zet het vuur laag, voeg eventueel een klein beetje vocht toe en laat de schouderkarbonades nog zo'n 5 minuten garen
- Op deze manier blijft de schouderkarbonade lekker krokant.
Dit zijn de stappen om een schouderkarbonade te braden:
- Neem een schouderkarbonade van een 1 cm of dikker.
- Kruid de schouderkarbonade met onze heerlijke vleeskruiden of een beetje peper en zout.
- Neem een Braadpan en doe hier braadboter in.
- Zet het vuur hoog en wacht totdat het braadboter bruin kleurt.
- Bak de schouderkarbonades op hoog vuur aan beide kant bruin.
- Zet het vuur laag, voeg er een beetje heet water bij en laat de schouderkarbonades 1 uur sudderen.
- Op deze manier krijg je heerlijke malse schouderkarbonades die bijna uit elkaar vallen
Ingrediënten
Aanwijzingen
1
Schouderkarbonade bakken of braden:
Om schouderkarbonades te bakken heb je dunne (0.5cm) schouderkarbonades nodig. Deze snijden we met alle liefde voor je af. Dit zijn de stappen om een goeie schouderkarbonade te bakken:
- Kruid de schouderkarbonade met onze heerlijke vleeskruiden of een beetje peper en zout.
- Neem een Braadpan en doe hier braadboter in.
- Zet het vuur hoog en wacht totdat het braadboter bruin kleurt.
- Bak de schouderkarbonades aan beide kanten totdat deze mooi bruin zijn.
- Zet het vuur laag, voeg eventueel een klein beetje vocht toe en laat de schouderkarbonades nog zo'n 5 minuten garen
- Op deze manier blijft de schouderkarbonade lekker krokant.
Dit zijn de stappen om een schouderkarbonade te braden:
- Neem een schouderkarbonade van een 1 cm of dikker.
- Kruid de schouderkarbonade met onze heerlijke vleeskruiden of een beetje peper en zout.
- Neem een Braadpan en doe hier braadboter in.
- Zet het vuur hoog en wacht totdat het braadboter bruin kleurt.
- Bak de schouderkarbonades op hoog vuur aan beide kant bruin.
- Zet het vuur laag, voeg er een beetje heet water bij en laat de schouderkarbonades 1 uur sudderen.
- Op deze manier krijg je heerlijke malse schouderkarbonades die bijna uit elkaar vallen