Echte Mexicaanse Chili con Carne, heerlijke Mexicaanse maaltijd voor 4 personen. Snelle en makkelijke maaltijd.

1. Bak het rundergehakt rul en bruin.
2. Maak olijfolie warm in een andere pan en bak de ui hierin totdat deze zacht is. Voeg de knoflook toe en bak deze 1 minuut mee. Voeg daarna de paprika, zout, chilipoeder, cayennepeper, kaneel, komijn en oregano toe en bak dit 2 minuutjes al roerend mee.
3. Voeg de tomaten en rundergehakt toe. Roer alles door elkaar heen. Voeg de bouillonpoeder en 200 ml water toe en breng het geheel aan de kook. Als het gekookt heeft zet het vuur laag en voeg de kidneybonen toe. Met dit recept zet je een heerlijke echte Mexicaanse Chili con Carne op tafel!
Ingrediënten
Aanwijzingen
1. Bak het rundergehakt rul en bruin.
2. Maak olijfolie warm in een andere pan en bak de ui hierin totdat deze zacht is. Voeg de knoflook toe en bak deze 1 minuut mee. Voeg daarna de paprika, zout, chilipoeder, cayennepeper, kaneel, komijn en oregano toe en bak dit 2 minuutjes al roerend mee.
3. Voeg de tomaten en rundergehakt toe. Roer alles door elkaar heen. Voeg de bouillonpoeder en 200 ml water toe en breng het geheel aan de kook. Als het gekookt heeft zet het vuur laag en voeg de kidneybonen toe. Met dit recept zet je een heerlijke echte Mexicaanse Chili con Carne op tafel!