Sucadelappen

9.00 per 500 gram

  • Selecteer hoeveelheid gram:

Categorie:

Beschrijving

Sucadelappen, na uren sudderen smelt het op de tong. Kenmerkend door het dunne peesje dat door de sucade loopt. Vlees van Groningse bodem.

Sucadelappen bereiden:

Neem een braadpan en doe hier ruim braadboter in. Schroei de (gekruide) sucadelappen op hoog vuur aan beide kanten dicht. Zet het vuur laag en voeg hier water, wijn, bier etc. aan toe en laat het zo’n 3 uur stoven. Je kunt ook stifado maken van de sucadelappen, zie het recept hier.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sucadelappen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Als eerste de nieuwste acties in je mail?

Schrijf je dan snel in!

Check je email om je

inschrijving te bevestigen

(het kan gebeuren dat het mailtje in je spambox komt)