Tel: 050-318 1666

Nieuwe Ebbingestraat 106

9712 NP Groningen

info@slagerijpatrick.nl

>> Openingstijden <<

Actie!
sucadelappen

Sucadelappen – kilo

14.90 9.90

    Hoeveel gram wil je?

Categorieën: ,

Productbeschrijving

Sucadelappen, na uren sudderen smelt het op de tong. Kenmerkend door het dunne peesje dat door de sucade loopt. Eerlijk rundvlees van boeren uit Groningen.

Sucadelappen bereiden:

Neem een braadpan en doe hier ruim braadboter in. Schroei de (gekruide) sucadelappen op hoog vuur aan beide kanten dicht. Zet het vuur laag en voeg hier water, wijn, bier etc. aan toe en laat het zo’n 3 uur stoven. Je kunt ook stifado maken van de sucadelappen, zie het recept hier.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sucadelappen – kilo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.