Slavinken 4 stuks

(1 klantbeoordeling)

5.50

Slavink, heerlijk gekruid, omwikkeld met rookspek en vlug klaar. Dus ideaal voor een snelle maaltijd!

Slavink Bakken:

  • Braadboter in een braadpan op hoog vuur een beetje bruin laten worden.
  • Slavinken in de pan doen
  • Op hoog vuur rondom bruin bakken
  • Vuur laag zetten en zo’n 10 – 15 minuten zachtjes laten garen

Varkensvlees van Groningse bodem

Categorieën: ,

1 beoordeling voor Slavinken 4 stuks

  1. J.Biard

    Afgelopen weekend deze slavinken gegeten bij iemand voor wie ik wat vlees besteld had. Werkelijk onovertroffen smaak en valsheid. Daarom voor mezelf nu 40 slavinken!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Als eerste de nieuwste acties in je mail?

Schrijf je dan snel in!

Check je email om je

inschrijving te bevestigen

(het kan gebeuren dat het mailtje in je spambox komt)