Runder riblappen

9.90 per 500 gram

Runder riblappen, heerlijk om te stoven! Met een lekker vetrandje, hier krijg je heerlijke jus van! Ook lekker voor door de hutspot. Vlees van Groningse bodem.

Riblappen braden:

Neem een braadpan en doe hier ruim braadboter in. Schroei de (gekruide) riblappen op hoog vuur aan beide kanten dicht. Zet het vuur laag en voeg hier water, wijn, bier etc. aan toe en laat het zo’n 3 uur stoven. Je kunt ook stifado maken van de riblappen, zie het recept hier.

Categorie:

Beschrijving

Runder riblappen, heerlijk om te stoven! Met een lekker vetrandje, hier krijg je heerlijke jus van! Ook lekker voor door de hutspot. Vlees van Groningse bodem.

Riblappen braden:

Neem een braadpan en doe hier ruim braadboter in. Schroei de (gekruide) riblappen op hoog vuur aan beide kanten dicht. Zet het vuur laag en voeg hier water, wijn, bier etc. aan toe en laat het zo’n 3 uur stoven. Je kunt ook stifado maken van de riblappen, zie het recept hier.

Extra informatie

Gewicht

500 gram

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Runder riblappen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Als eerste de nieuwste acties in je mail?

Schrijf je dan snel in!

Check je email om je

inschrijving te bevestigen

(het kan gebeuren dat het mailtje in je spambox komt)