Runder riblappen
€9.90 per 500 gram
Runder riblappen, heerlijk om te stoven! Met een lekker vetrandje, hier krijg je heerlijke jus van! Ook lekker voor door de hutspot. Vlees van Groningse bodem.
Riblappen braden:
Neem een braadpan en doe hier ruim braadboter in. Schroei de (gekruide) riblappen op hoog vuur aan beide kanten dicht. Zet het vuur laag en voeg hier water, wijn, bier etc. aan toe en laat het zo’n 3 uur stoven. Je kunt ook stifado maken van de riblappen, zie het recept hier.
Beschrijving
Runder riblappen, heerlijk om te stoven! Met een lekker vetrandje, hier krijg je heerlijke jus van! Ook lekker voor door de hutspot. Vlees van Groningse bodem.
Riblappen braden:
Neem een braadpan en doe hier ruim braadboter in. Schroei de (gekruide) riblappen op hoog vuur aan beide kanten dicht. Zet het vuur laag en voeg hier water, wijn, bier etc. aan toe en laat het zo’n 3 uur stoven. Je kunt ook stifado maken van de riblappen, zie het recept hier.
Extra informatie
Gewicht | 500 gram |
---|
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.