Tel: 050-318 1666

Nieuwe Ebbingestraat 106

9712 NP Groningen

info@slagerijpatrick.nl

>> Openingstijden <<

sucadelappen-bereiden

Sucadelappen bereiden

  

februari 16, 2016

Sucadelappen bereiden zoals oma dat deed.

  • Voorbereiding: 10 minuten
  • Kooktijd: 3 uren
sucadelappen-bereiden

Stappen

11. Strooi wat peper en zout over de sucadelappen en braad de sucadelappen op hoog vuur aan beide kanten bruin.

22. Haal de sucadelappen uit de pan. Fruit de in stukken gesneden ui in het braadvocht. Voeg de 400ml bouillon en een scheutje rode wijn of azijn toe en laat deze warm worden.

33. Voeg de kruidnagels en het laurierblaadje toe, en verkruimel de ontbijtkoek boven de pan. De ontbijtkoek bindt de jus en zorgt voor een heerlijke smaak.

44. Leg de sucadelappen weer in de pan en zorg dat deze onder het vocht liggen. Laat dit laag vuur zo'n 3 uur sudderen.

5Op deze manier kun je sucadelappen bereiden zoals oma dat altijd deed.

Ingredi├źnten

1 kg Sucadelappen

Zout en peper

Braadboter

Rode wijn of azijn

2 grote uien

3 plakken ontbijtkoek

5 Kruidnagels

Laurierblaadje

400 ml vleesbouillion(evt. van een blokje)

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.