Tel: 050-318 1666

Nieuwe Ebbingestraat 106

9712 NP Groningen

info@slagerijpatrick.nl

>> Openingstijden <<

schouderkarbonade bakken

Schouderkarbonade bakken en braden

  By De Slager  

maart 31, 2016

Om schouderkarbonades te bakken heb je dunne (0.5cm) schouderkarbonades nodig. Deze snijden we met alle liefde voor je af. Dit zijn de stappen om een goeie schouderkarbonade te bakken:

  • Prep: 5 mins
  • Cook: 15 mins
schouderkarbonade bakken

Directions

1

Schouderkarbonade bakken of braden:

Om schouderkarbonades te bakken heb je dunne (0.5cm) schouderkarbonades nodig. Deze snijden we met alle liefde voor je af. Dit zijn de stappen om een goeie schouderkarbonade te bakken:
  • Kruid de schouderkarbonade met onze heerlijke vleeskruiden of een beetje peper en zout.
  • Neem een braadpan en doe hier braadboter in.
  • Zet het vuur hoog en wacht totdat het braadboter bruin kleurt.
  • Bak de schouderkarbonades aan beide kanten totdat deze mooi bruin zijn.
  • Zet het vuur laag en laat de schouderkarbonades nog zo'n 5 minuten sudderen.
  • Op deze manier blijft de schouderkarbonade lekker krokant.
Dit zijn de stappen om een schouderkarbonade te braden:
  • Neem een schouderkarbonade van een 1 cm of dikker.
  • Kruid de schouderkarbonade met onze heerlijke vleeskruiden of een beetje peper en zout.
  • Neem een braadpan en doe hier braadboter in.
  • Zet het vuur hoog en wacht totdat het braadboter bruin kleurt.
  • Bak de schouderkarbonades op hoog vuur aan beide kant bruin.
  • Zet het vuur laag, voeg er een beetje heet water bij en laat de schouderkarbonades 1 uur sudderen.
  • Op deze manier krijg je heerlijke malse schouderkarbonades

Ingredients

Schouderkarbonades

Peper en zout of vleeskruiden

Braadboter

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.