DoorDe SlagerMoeilijkheidMakkelijk

Een saucijs is al gekruid en daar hoef je dus thuis niks meer aan te doen. Alleen even bakken. Saucijzen heb je in allerlei verschillende variaties. Maar al deze variaties kunnen op dezelfde manier gebakken worden.

saucijzen bakken
Hoeveelheid1 Portie
Kook tijd10 minuten
 Braadboter
 Goede braadpan
1

Saucijzen bakken

  • Neem een braadpan en doe hier ruim braadboter in.
  • Zet het vuur hoog en wacht totdat de boter bruin wordt.
  • Bak de saucijzen rondom bruin op hoog vuur
  • Zet het vuur lager en braad de saucijzen nog zo'n 8 minuten.

Standaard in ons assortiment hebben wij varkenssaucijzen en rundersaucijzen. Verse worst maken wij ook, dit is eigenlijk een grof gemalen saucijs met kruidnagel, deze kan je ook prima bakken voor bij de maaltijd, maar deze wordt ook vaak gebruikt voor door bijvoorbeeld de erwtensoep, bonensoep of deze wordt bij de stamppot gegeten. Ook bestaat er de mogelijkheid om een saucijs te maken met een andere kruidensamenstelling. Neem hiervoor contact met ons op.

Ingrediënten

 Braadboter
 Goede braadpan

Aanwijzingen

1

Saucijzen bakken

  • Neem een braadpan en doe hier ruim braadboter in.
  • Zet het vuur hoog en wacht totdat de boter bruin wordt.
  • Bak de saucijzen rondom bruin op hoog vuur
  • Zet het vuur lager en braad de saucijzen nog zo'n 8 minuten.

Standaard in ons assortiment hebben wij varkenssaucijzen en rundersaucijzen. Verse worst maken wij ook, dit is eigenlijk een grof gemalen saucijs met kruidnagel, deze kan je ook prima bakken voor bij de maaltijd, maar deze wordt ook vaak gebruikt voor door bijvoorbeeld de erwtensoep, bonensoep of deze wordt bij de stamppot gegeten. Ook bestaat er de mogelijkheid om een saucijs te maken met een andere kruidensamenstelling. Neem hiervoor contact met ons op.

Saucijzen bakken

Als eerste de nieuwste acties in je mail?

Schrijf je dan snel in!

Check je email om je

inschrijving te bevestigen

(het kan gebeuren dat het mailtje in je spambox komt)