Tel: 050-318 1666

Nieuwe Ebbingestraat 106

9712 NP Groningen

info@slagerijpatrick.nl

>> Openingstijden <<

Lasagne recept

Lasagne recept Traditioneel

  

april 19, 2015

Traditioneel Italiaans Lasagne recept. Makkelijk te bereiden en toch de authentieke smaak van de Italiaanse lasagne! Voor 6 personen.

  • Voorbereiding: 1 uur
  • Kooktijd: 1 uur 10 minuten
  • Voor: 6
Lasagne recept

Stappen

11. Snijd de saucijzen in kleine stukjes, bak dit samen met het gehakt op hoog vuur bruin. Voeg de tomatensaus, tomatenpuree, knoflook, suiker, kruiden, zout en peper toe. Breng dit aan de kook, zet het vuur laag en laat het een half uur sudderen zonder deksel, wel af en toe roeren.

22. Meng in een grote kom de eieren en verse peterselie door elkaar. Voeg de cottage cheese, ricotta en parmezaanse kaas toe en roer dit erdoor heen.

33. Doe 1/3 van de vleesmengsel in een grote ingevette ovenschaal. Dan 1 laag met lasagnebladen. Daarna een laag met 1/3 van het ei/kaas mengsel. Hier bovenop een laag geraspte kaas. Herhaal dit totdat de ovenschaal vol is, eindig altijd met een laag saus. Doe hier bovenop geraspte kaas.

44. Verwarm de oven voor op 190°C. Als de oven op temperatuur is, bak je de lasagne in 50 minuten af. Je maakt iedereen blij met dit heerlijke lasagne recept! Eet smakelijk!

Ingrediënten

500 g Half om half gehakt

500 g Varkenssaucijsen

800 ml Tomatensaus

300 g Tomatenpuree

2 Teentjes knoflook(fijngehakt)

2 tl Suiker 1/2 tl tl Peper

1 tl Italiaanse kruiden

3 Eieren

3 el Fijngehakt verse peterselie

700 g Cottage cheese

250 g Ricotta

250 g Parmezaanse kaas

15 Lasagnebladen

400 gr Geraspte oude kaas

00:00

2 Reviews

De Slager

augustus 9, 2015

Hartstikke leuk om te horen Anja!
Er staan nog niet heel veel recepten op deze pagina, maar daar komen in de toekomst nog heel veel bij!
Leuk dat je langskomt!
Groeten Patrick

À.kamstra

mei 23, 2015

Ik kwam jullie site tegen op internet.
Wat mijn eerste indruk is: SUPER !!!
Heel moi en overzichtelijk en voor mij zeker de moeite waard om naar de winke te komen.
Ook heb ik al recepten uitgeprint(daar heb je me al helemaal ingepakt)
Volgende week kom ik een kijkje nemen bij jullie.
Ga vooral zo door !!!
Hartelijke groet Anja.

All fields are required to submit a review.